Batonėliai išvykai su spanguolėmis

Saldumynų gamyba yra mano silpnoji pusė… Būtent juose aš atrandu save, būtent jie mane įkvepia ir būtent juos gamindama jaučiuosi atsipalaiduojanti virtuvėje…

Šį sykį batonėlius gaminau savo pirmąjam dviračių žygiui.. Tiek emocijų… Tiek įspūdžių.. Tie pirmieji kartai tikrai įkvėpia naujoms veikloms ir idėjoms..

Kalbant apie batonėlius – jie puikūs! Saldus skonis susipina su spanguolės rūgštele.. ❤️ Desertas kuriame susipina keli skoniai, patys iš savęs turi būti įrašyti į kiekvieno topų sąrašą!

Šiems batonėliams pasirinkau šaunų įpakavimą: kepimo popierius ir juostelė. Kuomet vaišės didelėje kompanijoje ir desertai vežami maisto dėžutėje – puikus pasirinkimas!

Mums reikės:

  • 100 gr avižinių dribsnių
  • 50 gr moliūgo sėklų
  • 50 gr saulėgrąžų
  • 550 gr datulių, mano buvo šviežios su kauliukais
  • 100 gr spanguolių
  • 100 gr riešutų sviesto

Avižas, moliūgo sėklas ir saulėgrąžas apkepinti. Iš datulių išėmiau kauliukus ir sutryniau. Mano datulės buvo šviežios, todėl nemirkiau, džiovintas reiktų išmirkyti. Sujungus visus ingredientus dar truputį sutrinti, nedaug. Drėgnomis rankomis gerai išmaišyti, ant kepimo popieriaus suformuoti blyną, paspausti ir duoti jam pastovėti, tuomet tik pjaustyti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top