Burgeriai

Koks Jūsų santykis su burgeriais? Aš tikrai nesu jų ekspertė, vertinu tik namuose pagamintus 🙂

Šį sykį pabandžiau susikurti savo skanų burgerio variantą, nors turbūt jis labiau tapo panašus į sveiką pusryčių arba greitų pietų sumuštinį, spręsti Jums 🙂

Burgerio bandelė? Sau pasirinkau sveikesnį variantą, t.y. ruginė bandelė su sėklomis. Tiesiog ji pati iš savęs man yra skanesnė, toks jau tas mano skonis.

Pagrindui naudojau trintą avokadą, apšklastytą obuolių sidro actu ir apibarstytą prieskonių mišiniu.

Patį mėsainį, šį sykį negaminau pati. Buvo mano skonio eksperimentas, kadangi susigundžiau išbandyti mėsainį iš Seitano. Juk reikia gyvenime paragauti ir naujų skonių. Seitanas labai vertinamas veganų ir vegetarų, jis skaitomas mėsos pakaitalu, gaminamas iš kviečių baltymo.

Burgerio viršų pagardinau avokadu, pomidoru ir keptais šviežiais burokėliais, apšlakstytais balzamiko actu. Kepti burokėliai ir balzamiko actas, jau ne sykį minėjau, man yra tobulas derinys.

Keliaukime ir toliau kartu, naujų skonių paieškose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top