Kepti obuoliai su avižiniais dribsniais

Šią savaitę turėjau labai gražų vakarą pas nuostabią moterį. Ilgai planuotas susitikimas pagaliau įvyko.. Labai šiltas ir jaukus sutikimas, jaukiuose namuose, kuriuose sklido keptų obuolių kvapas.. Ji mane vaišino savo keptų obuolių desertu, kurių skonis mane sužavėjo.. Kaip tik sutapo, kad šią savaitę instagrame startavo iššūkis 20 dienų gyvenu sveikai, kuriame gavau pakvietimą sudalyvauti, kaip motyvatorė ir idėjų generatorė.

Šio šeštadienio tema avižiniai dribsniai, todėl kaip ir ką gaminsiu svarstymų ir paieškų visai nebuvo. Šiek tiek įnešiau į šį desertą ir savo meilę, skonis taip pat vainikavo viską.

Skleiskime meilę visur….

Reikės:

  • 4 obuolių
  • 75 gr graikinių riešutų (susmulkiname peiliu)
  • 75 gr avižinių dribsnių
  • 15 gr aguonų
  • arbatinis šaukštelis tirpinto kokosų aliejaus
  • cinamono
  • sauja džiovintų becukrių bananų
  • šaukštas augalinio arba paprasto pieno
  • 2 šaukštai tirpinto medaus

Visus ingredientus sumaišome ir įdedame į išskuobtų obuolių vidų. Kepme kol obuoliai suminkštės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top