Kviečiu palepinti savo brangius šeimos narius sočiais Itališkais Crespelle lietiniais su trijų rūšių sūriais, iškeptus orkaitėje su grietinėlės padažu.. Ar gi neviliojančiai skamba?
Siūlau išbandyti Itališkų lietinių gaminimo versiją, pasitelkiant Kauno grūdų „Bajoriškus“ miltus. Šie miltai išskirtinio baltumo ir purumo, skirti patiekalams, kuriems reikalinga kuo švelnesnė tekstūra ir spalva bei dėl aukšto glitimo kiekio kepiniai pasižymi geresnėmis kepimo savybėmis. Todėl būtent šie miltai ir Itališkų Crespelle gaminimo technika sukūrė tobulai ploną, švelnų ir išskirtinai gundantį blyną. Pusės mano kepamų lietinių tiesiog neliko lėkštėje, nes mano panos tiesiog valgė vieną po kito 🙂 Lietiniai su trijų rūšių sūriais, kurie yra rikota, mocarela ir kietasis sūris – tikrai nepaliks abejingų 🙂