Juodieji pipirai turbūt Nr. 1 tarp naudojamų prieskonių virtuvėje. Turbūt nerastume namų, kuriuose jų nebūtų.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus. Juoduosius pipirus naudoja gaminant varškę bei sūrius, gardinant šaltuosius užkandžius, salotas. Juodaisiais pipirais patariama skaninti daugelį sriubų, dešrų, paštetų, faršų, rūkytų maisto produktų, įdarų, gardinti karštuosius mėsos patiekalus.
Juodųjų pipirų patariama berti beveik į visus patiekalus, pradedant nuo pusryčių, baigiant vakariene.
Kilmės šalis: Brazilija
Svoris: 50 gr.
Nemokamas siuntimas užsakymams nuo 30 eur.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.