Oishii Matcha – šešėlyje auginta premium rūšies Matcha yra 1-ojo ir 2-ojo metų arbatos derliaus derinys. Ji pasižymi turtingu ir intensyviu žaliosios arbatos skoniu, kuris puikiai dera su antrinėmis skonių natomis. Šios Matcha milteliai puikiai tinka ruošti tiek Matcha latte, tiek ir kokteilius, desertus, užkandžius, šokoladus ir kitus kulinarinius gaminius.
Matcha – tai į miltelius sutrinta žalioji arbata, tradiciškai Japonijoje geriama arbatos ceremonijų metu, vaišinant garbingus svečius.
Matcha nauda:
- Gausybė antioksidantų
- Gerina protinę veiklą
- Gali padėti užkirsti kelią vėžiui
- Gali padėti apsaugoti širdies veiklą
- Gerina medžiagų apykaitą
- Apsaugo kepenis
Kaip paruošti?
Šią arbatą reikėtų plikyti vėsiu vandeniu (60-70C). 1 a.š. miltelių įsijokite į puodelį, įpilkite vandens (80 ml tradicinei japoniškai versijai arba pilną puodelį, pagal savo skonį) ir šluotele ypač greitais judesiais plakite gėrimą, neblogai tiks ir elektrinis pieno plaktuvėlis. Plakite tol, kol visame paviršiuje susidarys tanki, standi, smulkių burbuliukų puta. Galite įpilti šilto, putoto pieno ir taip pasiruošti matcha latę, arba įpilti sulčių ar gazuoto vandens matcha limonadui.
Šalta Matcha latte:
1 a.š. matcha užpilkite šiltu vandeniu, išplakite iki putų. Į stiklinę įdėkite ledukų, įpilkite augalinio pieno, paskui paruoštą matchą.
Platintojas MB „Arbatologija”
Kiekis – 50 gr.
Arbatos rūšis – Premium Matcha
Augimo aukštis – 400 m. virš jūros lygio
Regionas – Mie, Japonija
Aromatas – gaivus, augalinis
Skonis – intensyvus, jūros dumblių
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.