Juodųjų „Kalamata” alyvuogių užtepėlė Ophellia
Juodųjų „Kalamata” alyvuogių užtepėlė Ophellia gaminama pagal Viduržemio jūros regiono namų receptą. Todėl naudojami tik natūralus produktai: ypač tyras alyvuogių aliejus, prieskoniai, tradicinis graikų vyno actas „Caperis“. Taip išsaugomi Viduržemio jūros regionui būdingos spalvos, kvapas ir aromatas. Užtepėlė labai universalus produktas. Gali būti patiekiama kaip fantastinis mėsos ir žuvies pagardas. Ypač dera su aviena, tačiau ji taip pat skani šalia vištienos ir mėsingos baltos žuvies, tokios kaip menkė. Užtepėlė – puikus vegetariškų patiekalų priedas, suteikiantis sodrumo ir spalvų jau išbandytiems ir pamėgtiems skonių deriniams
Kaip naudoti?
Juodųjų „Kalamata” alyvuogių užtepėlė labai universalus produktas. Naudokite kaip sumuštinių užtepą. Gali būti naudojamas kaip padažas krekeriams, bulvių traškučiams mirkyti. Tepkite ant brusketos, skrudintos duonos ir užbarstykite kaparėlių bei pomidorų. Gali būti patiekiama kaip fantastinis mėsos, žuvies ir keptų daržovių pagardas. Ypač dera su aviena, tačiau ji taip pat skani šalia vištienos ir mėsingos baltos žuvies, tokios kaip menkė. Paskaninkite makaronus ir užkandžius Užtepėlė – puikus vegetariškų patiekalų priedas, suteikiantis sodrumo ir spalvų jau išbandytiems ir pamėgtiems skonių deriniams.
Sąrašas yra begalinis, nes naudodami šią užtepėlę galite paskaninti tiesiog viską.
Gamintojas: Ophellia L.T.D. , Monastiriou 63, Thessaloniki 54627, Graikija.
Kilmės šalis Graikija
Sudedamosios dalys: juodos „Kalamata” alyvuogės, valgomoji druska, ypač tyras alyvuogių aliejus, vyno actas, žolelės.
Maistingumas (100 g):
- energinė vertė: 87 kJ / 21 kcal
- riebalų 29,5 g iš kurių:
- sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g.
- angliavandeniai 1,4 g, kurių:
- cukrų < 0,5 g.
- baltymai 1,7 g
- druska 3,4 g.
Grynasis kiekis: 180 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.