Žaliosios alyvuogės įdarytos česnakais Ophellia
Žaliosios alyvuogės įdarytos česnakais paruoštos pagal tradicinį graikišką receptą iš kruopščiai atrinktų alyvuogių ir česnakų, puikus užkandis jei mėgstate valgyti vienas, taip tinka salotoms, sūriams pagardinti.
Sudedamosios dalys:
žaliosios alyvuogės be kauliukų (46, 1%) , vanduo, česnakai (7,2%), druska. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis. Įspėjimas: gali būti alyvuogių kauliukų arba jų nuolaužų pėdsakų
Maistingumas 100 g:
energinė vertė 444 kJ / 108 kcal, riebalų 10,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g, angliavandeniai 0,8 g, iš kurių cukrų < 0,5 g, baltymai 1,4 g, druska 4,6 g.
Grynasis kiekis: 300 g, be skystosios terpės 160 g
Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
Gamintojas: Ophellia L.T.D. , Monastiriou 63, Thessaloniki 54627, Graikija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.