Žaliosios alyvuogės įdarytos migdolais Ophellia marinate
Žaliosios alyvuogės įdarytos migdolais paruoštos pagal tradicinį graikišką receptą, gamyboje naudojami tik kruopščiai atrinktos alyvuogės ir migdolai, puikus užkandis jei mėgstate valgyti vienas, taip tinka su sūriais arba mėsos.
Sudedamosios dalys:
žaliosios alyvuogės be kauliukų, vanduo, migdolai, druska. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis. Įspėjimas: gali būti alyvuogių kauliukų arba jų nuolaužų pėdsakų.
Maistingumas 100 g:
energinė vertė 732 kJ / 178 kcal, riebalų 17,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, angliavandeniai 0,9 g, iš kurių cukrų 0,3 g, baltymai 3,1 g, druska 4,3 g.
Grynasis kiekis: 300 g, be skystosios terpės 160 g
Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
Gamintojas: Ophellia L.T.D. , Monastiriou 63, Thessaloniki 54627, Graikija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.