ŽUVIS

Įdaryti lietiniai su lašiša

Įdaryti lietiniai su lašiša

Įdaryti lietiniai su lašiša Įdaryti lietiniai su lašiša, mangu ir avokadu, tiesiog labai gardu! Kai trūksta žodžių skoniui apibūdinti. Taip pat rezgu mintį, kad šis derinys puikiai nugultų tortilijoje ir taptu puikiu vieno kąsnio užkandžio variantu šventiniam stalui ar vakarui draugų kompanijoje. Mango salsa – taip ir norisi šokti, nes mangas man primena saulę, džiaugsmą […]

Įdaryti lietiniai su lašiša Read More »

Lašišos ir bolivinės balandos kotletai

Lašišos ir bolivinės balandos kotletai

Lašišos ir bolivinės balandos kotletai Lašišos ir bolivinės balandos kotletai – labai gardūs! Skanūs net gi šalti, todėl puikiai tinka kaip šaltas užkandis kelionėje. Bolivinė balanda labai maistinga ir turi daug baltymų. Jos sėklose esantys baltymai kokybe ir kiekiu lenkia esančius labiau įprastuose javų grūduose. Bolivinėse balandose daugiau negu kviečiuose yra lizino (lizinas – tai

Lašišos ir bolivinės balandos kotletai Read More »

Silkė su morkomis ir saldžia bulve

Silkė su morkomis ir saldžia bulve

Silkė su morkomis ir saldžia bulve Silkė su morkomis ir saldžia bulve – dar viena puiki idėja šventinim stalui. Silkė yra populiari ir tarp tradicinių Lietuvos šventinių patiekalų, ypač Kūčių metu. Jos skonis ir tekstūra tapo simboliu ir neatsiejama Kūčių vakarienės dalimi. Silkę galima derinti su įvairiais ingredientais. Šį kartą noriu Jums pasiūlyti paruošti silkę

Silkė su morkomis ir saldžia bulve Read More »

Žalios tuno salotos

Žalios tuno salotos

Žalios tuno salotos Žalios tuno salotos – Subalansuota mityba apima įvairių maisto grupių įtraukimą į savo valgiaraštį. Žalios tuno salotos yra puikus pasirinkimas, nes jos suteikia įvairių maistinių medžiagų iš įvairių šaltinių. Svarbu įtraukti įvairius produktus, įskaitant vaisius, daržoves, grūdus, sėklas, baltymų šaltinius, pieno produktus (sakingai), bei sveikuosius riebalus. Šių maisto grupių derinimas padeda organizmui

Žalios tuno salotos Read More »

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu – šiltas, kvapnus oras lėtai keliauja pro atvirą virtuvės langą, o ant stalo šviežiai pagamintas upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu, primenantis visus rudens švelnumus ir skonius. Šis subtilus, tačiau kvapnus upėtako ir apelsininio traškaus moliūgo derinys atvers Jūsų skonio receptorius naujiems unikaliems patiekalams. Reikės: upėtakio

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu Read More »

Upėtakis grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže Upėtakis grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais – skani idėja pietums. Pietūs ne tik suteikia reikiamos energijos likusiai dienai, bet ir yra puiki galimybė atsipalaiduoti bei mėgautis maistu. Skanūs ir subalansuoti pietūs gali būti puiki proga praleisti laiką su šeima ar draugais. O šiam receptui pasiruošti daug laiko nereikia. Kad

Upėtakis grietinėlės padaže Read More »

Kepta ešerio filė su traškia plūtele

Kepta ešerio filė

Kepta ešerio filė su traškia plūtele Kepta ešerio filė su traškia plūtele – skani idėja pietums arba vakarienei. Žuvis sultinga ir skani.  Žuvį pirkau turgelyje sauso šaldymo, atsilaidino ir neištižo, tikrai tvirta ir skani. Skonis labai patiko. Ešerį kepiau kukūruzų miltuose su mocarellos sūrio, pavyko tikrai gardžiai. Reikės: ešerio filės kiaušinio kukurūzų miltų krapų prieskonių: žuviai

Kepta ešerio filė Read More »

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top