Avinžirnių ir bolivinės balandos kotletai

Avinžirnių ir bolivinės balandos kotletai

Vieną dieną kolegė papasakojo apie skanius avinžirnių ir bolivinės balandos kotletukus iš vieno žurnalo. Aš be abejo atsišviečiau receptą ir susigundžiau išbandyti. Jie puikūs!!!!
Kviečiu išbandyti ir paįvairinti savo pietus avinžirnių kotletais, kurie taip pat pasižymi baltymų gausa 🌺
Bandykite – ieškokite – atraskite ❤️
Mityboje turi būti spalvų ir produktų įvairovė 🌈

✔️Reikės
🔸30 g bolivinių balandų sėklų
🔸150 g trintų virtų avinžirnių (trinkite su trupučiu skysčio kuriame virė) arba pasilengvinkite ir nusipirkite konservuotų
🔸1 stiklinė smulkinto virto moliūgo
🔸1/2 stiklinės virtų tarkuotų morkų
🔸1 kiaušinis
🔸2 česnako skiltelės
🔸2/3 stiklinės smulkintų špinatų lapelių
🔸Svogūno laiškų
🔸Rūkytos paprikos miltelių
🔸Ciberžolės
🔸Žiupsnelis aitriosios paprikos
🔸Druskos

✔️Gaminam
🔸Bolivinę valandą išverdame
🔸Visus ingredientus sumaišome
🔸Kepame 180° įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Skanaus 🌺



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *