Valgomosios rietmenės košė

Valgomosios rietmenės košė

Mano ryto atradimas… Skonis tikrai sužavėjo. Labai skani, gardi košė. Aš viriau santykyje pusė ant pusės, vandens ir ryžių pieno. Pagardams pasirinkau šaltalankių ir obuolių miltelius.

Valgomoji rietmenė dar vadinama japonine sora. Sėklos panašios į sorų, tik truputį mažesnės, tačiau vertingesnės ir skanesnės. Valgomojoje rietmenėje esantys vitaminai ir mineralai padeda palaikyti normalią angliavandenių apykaitą, pažinimo funkciją, DNR sintezę, vaisingumą ir reprodukciją, baltymų sintezę. Taip pat padeda palaikyti normalią plaukų, nagų, kaulų, odos būklę, palaiko normalią testosterono koncentraciją kraujyje. Vitaminai ir mineralai padeda palaikyti normalų regėjimą, imuninės sistemos veiklą, gali apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Maistingumo deklaracija 100 g: Energetinė vertė – 367 kcal; baltymai 9,7 g; riebalai 3,9 g; angliavandeniai 72,4 g; iš kurių cukrų 0,13 g; B7: 3,6 mg (24%*); Pantoteno rūgštis 1,5 mg (25%*); Kalis 240 mg (12%*); Fosforas 95 mg (12%*); Geležis 1,6 mg (11%*); Cinkas 2,7mg (18%*); Varis 0,3 mg (30%*); Manganas 1,4 mg (69%*); Molibdenas 10 µg (20%*).

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

Visus produktus tikrai drąsiai galiu rekomenduoti. Juos galite rasti www.urbanfood.lt



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *