Žiedinio kopūsto ir lašišos apkepas

Žiedinio kopūsto ir lašišos apkepas

Labai lengvas paruošimas, o skonis.. Mmm tobulas…
Sulaukiau ne vieną Jūsų pagyrų žinutę, todėl dalinuosi receptu 😊
Ingredientų kiekį pasirinkite pagal valgytojų skaičių . Galite paruošti ir čenakų pavidalu 😉

✔️Reikės
🔸Žiedinio kopūsto
🔸Lašišos filė
🔸Skardinė kokosų pieno (jei nemėgstate, bandykite pakeisti neriebia grietinėle, bet kokosų pienas tobulai tinka)
🔸Smulkiai tarkuoto kietojo sūrio
🔸Nepilno šaukšto kokosų aliejaus
🔸Stiklinės kokosų miltų
🔸Ciberžolės, saldžios paprikos, natūralios vegetos. ✔️Kopūstą išverdame ir supjaustome smulkiau. Lašišą smulkiai supjaustome. Sudėjus į formą apibarstome prieskoniais ir užpilame kokosų pienu, bei pabarstome sūriu. Kokosų aliejų pirštais sutriname su miltais ir apibarstome. Kepame apie 20 min 180° įkaitintoje orkaitėje, trupiniai turi apskrusti.



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *