SALOTOS

Bolivinės balandos ir lęšių

Bolivinės balandos ir lęšių salotos

Bolivinės balandos ir lęšių salotos Bolivinės balandos ir lęšių salotos labai skanios, lengvai paruošiamos ir labai maistingos. Į mitybą reikia įtraukti daugiau augalinio maisto, nes jis ypač naudingas mums. Pabandykite dažniau gyvulinės kilmės baltymus pakeisti augaliniais baltymais. Tarkime rudieji lęšiai yra puikus baltymų šaltinis, juose taip pat gausu skaidulų ir organizmui būtinų mikroelementų. Bolivinė balanda …

Bolivinės balandos ir lęšių salotos Skaityti daugiau »

raugintų daržovių mišrainė

Raugintų daržovių m

Raugintų daržovių mišrainė Raugintų daržovių mišrainė – labai dažnai būna ant mūsų stalo. Aš gaminu ją tikrai dažnai. Ši mišrainė skani tiek viena, tiek garnyrui. Fermentuotas maistas – tai probiotikais praturtintas maistas. Šio proceso metu maistas yra natūraliai konservuojamas, sukuriami virškinimui itin svarbūs ir naudingi fermentai, B grupės vitaminai, omega-3 riebalų rūgštys ir įvairių atmainų …

Raugintų daržovių m Skaityti daugiau »

Šiltos brokolių salotos

Šiltos brokolių salotos

Šiltos brokolių salotos Šiltos brokolių salotos – labai skanios. Vakarienei ar lengviems pietums. Aš esu brokolių megėja, tačiau valgau tik apvirtus. Broklių ilgai virti nereikia, iki 5 min., kad išlaikytų savo formą ir ryškesnę spalvą. Noriu su Jumis pasidalinti skanių salotų receptu. Reikės: apvirto 5 min brokolio kelių saujų špinatų saujos kepintų saulėgrąžų saujos granato …

Šiltos brokolių salotos Skaityti daugiau »

salotos su vištiena ir vynuogėmis

Salotos su vištiena ir vynuogėmis

Salotos su vištiena ir vynuogėmis Salotos su vištiena ir vynuogėmis – tiek šventiniam stalui, tiek kasdienybėje. Labai geras būdas išnaudoti vakar keptą vištieną.  Salotos labai gaivios ir skanios. Vynuoges galite keisti mangais ar persimonais. Vaisius rinkimės saldesnius. Aš naudojau graikinus riešutus, galite keisti anakardžiais.  Dieną prieš kepiau vištą, kaip taisyklė jos visada lieka, tad salotos …

Salotos su vištiena ir vynuogėmis Skaityti daugiau »

Burokėlių mišrainė Kūčių stalui

Burokėlių mišrainė Kūčių stalui

Burokėlių mišrainė Kūčių stalui Burokėlių mišrainė Kūčių stalui – gaivi, lengva ir labai skani. Kūčių patiekalai man patinka savo lengvumu.  Kiekviena šeimininkė ruošianti stalą, kuria savo 12 patiekalų ekspozicijas ir skonius. Noriu Jūsų Kūčių stalui pasiūlyti burokėlių mišrainę su obuoliais ir žirneliais, ingredientai puikiai susijungė tarpusavyje. Lai Jūsų stalas būna spalvingas, sveikas ir skanus. Reikės: …

Burokėlių mišrainė Kūčių stalui Skaityti daugiau »

salotos su keptais pomidorais

Salotos su keptais pomidorais

Salotos su keptais pomidorais Salotos su keptais pomidorais, feta ir labai skaniu avokadų padažu. Puikiai tiks tiek prie pietų stalo, tiek lengvai vakarienei. Salotos gaivios ir labai skanios. Akovado padažas sukurtas kartu su Žaliųjų alyvuogių užtepėle Ophellia, kuri gaminama pagal Viduržemio jūros regiono namų receptą. Užtepėlė labai skani, sodraus skonio, puikiai tinka skanauti tiesiog užtepus …

Salotos su keptais pomidorais Skaityti daugiau »

Brokolių salotos su pagardais

Brokolių salotos su pagardais – labai skanios, gaivios, vasariškos..:) Brokolių salotos su pagardais – tikras spalvų ir skonių žaismas Jūsų lėkštėje! Kokios jos ryškios, spalvingos ir labai gardžios. Jas gardinu vis tuo pačiu nerealiai skaniu padažu iš jogurto ir mėlynojo pelėsinio sūrio. Žinot kaip būna, kai užsikabini ir valgai. Non stop kol atsibos 🙂 Ar …

Brokolių salotos su pagardais Skaityti daugiau »

Gaivios salotos

Gaivios salotos prie pietų stalo. Kiekvienam rimtam patiekalui puikiai tinka gaiva. Gaivios salotos prie pietų stalo. Gaivios šviežių kopūstų salotos atgaivina bet kokį patiekalą. Salotos labai gardžios, visi ingredientai puikiai susikomponavę.  Vasarą dažnai norisi gaivos, o tokios salotos spinduliuoja ja. Salotas galima valgyti tiek garnyre prie mėsos ar žuvies, taip pat puikiai tiks lengvai vakarienei. …

Gaivios salotos Skaityti daugiau »

Pirkinių krepšelis