Avokado užtepėlė su pomidoru ir mocarella sūriu - skaniam rytui, bei draugų susitikimams.
Avokado užtepėlė, kaip ir kodėl? Mano rytai dažniausiai prasideda su avokadu arba kruopų koše. Ar atsibosta? Tikrai ne! Tiesiog šiems savo pagrindiniams ingredientams sugalvoju daug įvairių variacijų, praturtinu jų skonius, atrandu naujų derinių.
Avokadas yra ant tiek universalus, kad būtent su juo man patinka ieškoti naujų derinių. Šį sykį avokadas rado komapniją su pomidoru ir mocarella, bei nuostabiuoju persiladu. Persilado prieskoniai, mano tobulybė derinyje su avokadu. Atrodo vos vienas ingredientas, paverčia paprastą patiekalą tokiu gardžiu. Jūsų žinutės, paragovus jų derinio sako tą patį. Jį galima įsigyti paspaudus ČIA
- Juodą ruginę duoną apkepiau ant keptuvės, aliejaus labai nedaug.
- Apkeptą duoną ištrinu česnaku. Aš mėgstu jį, todėl negailiu. Jeigu palauksime duona sukietės ir trinti bus paprasčiau.
- Avokadą sutrinu šakute.
- Pomidorą supjaustau smulkiai.
- Į trintą avokadą sudedu pomidorą, tarkuotą mocarellos sūrį, bei persilado prieskonius. Gerai išmaišom.
- Tepam ant duonos.
Skanaus 🙂