
Krevetės su pomidorais
Krevetės su pomidorais – paprastas ir skanus receptas. Kaip visada vos keli gerai atrinkti ingredientai ir mėgaujamės puikiu skoniu.
Aš mėgstu krevetes, dažniausiai jas gardinu tiesiog citrinos sultimis ir skaniais prieskoniais. Bet šį kartą norėjau įnešti daugiau spalvų ir atrinktų, bei suderintų skonių.
Sveika mityba mane žavi ir tame, kad joje vietą randa tikrai daug spalvų, skonių ir derinių. Nereikia įsivaizduoti, kad tai pilka ir nuobodi virtuvė.
Eime ieškoti skanių skonių drauge.
Reikės:
- nuvalytų krevečių
- pomidoriukų
- kelių skiltelių česnako
- sviesto gabalėlio kepimui
- pusės apelsino
- prieskonių Mediterranean vegiie mix
- balzaminio kremo


Gaminame:
- keptuvėje ištirpiname sviestą
- apkepame krevetes lengvai, tuomet sudedame pomidoriukus perpjautus į 4 dalis
- įtarkuojame česnaką
- išspaudžiame apelsino sultis
- pagardiname prieskoniais
- apšlakstome balzaminiu kremu
- gerai išmaišome ir kelias minutes patroškiname
Patiekiame su salotų lapais, ridikėliais.
Pagardiname moliūgo sėklomis ir kietuoju sūriu.
Skanaus 🙂
Daugiau sveikos mitybos receptų
