Kepta lašiša su obuoliais

Kepta lašiša su obuoliais - gardus pietų patiekalas.

Kepta lašiša su obuoliais, skamba gal kiek neįprastai, bet mano ausiai visai ne. Pripratę jau mes naudoti obuolį salotose, kepdami paukštieną, bei kituose patiekaluose. Kepti obuoliai suteikia gerą skonį, praturtina patiekalą. Todėl šį kartą, aš norėjau išbandyti jų amplua, būtent kepant lašišą.

kepta lašiša
kepta lašiša
✅Skanu – greita – gardu✅
✅Lašiša
✅Žuvies prieskoniai (mano Prieskoniai žuviai)
✅Citrina – jos sultys
✅Medus
✅Obuolys
 
⏩Formą ištepu aliejumi
✅Lašišą iš abiejų pusių ištepu prieskoniais ir apšlakstau citrinos sultimis
✅Nuo obuolio nulupu žievelę, supjaustau griežinėlius ir apdedu lašišą
✅Apšlakstau citrinos sultimis ir medumi
✅Kepu apie 10-15 min 200 laipsnių orkaitėje. Lašišą svarbu ne perkepint, kad būtų sultinga.
Skanaus❤️
kepta lašiša

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų