Kepta tortilija su lašiša

Kepta tortilija su lašiša

Kepta tortilija su lašiša

Kepta tortilija su lašiša ir alyvuogėmis – labai skanus užkandis. Vasaros metu, puikiai tiks draugų susitikimams, žygiams, išvykoms gamtoje.

Vasarą ieškome idėjų, ką gi skanaus pasiruošti kai vykstame į gamtą, plaukiame baidarėmis, organizuojame draugų susitikimą. Paruošiau dar vieną skanią idėją, kuri tiks būtent tokiems susitikimams.

Kepta tortilija išties labai skani, vaišinau ir ragautojai buvo sužavėti. Kaip sakoma komisija patvirtino, skonis puikus, todėl dalinuosi.

Reikės:

  • 2 tortilijų viso grūdo
  • 2 kiaušinių
  • 150 g. rūkytos lašišos
  • 8 alyvuogių
  • 1/3 citrinos sulčių
  • 7 vyšninių pomidoriukų
  • kupinos saujos tarkuoto sūrio picoms
  • krapų
  • prieskonių: česnakiniai pipirai ir ciberžolės

Gaminame:

  • kiaušinį išplakame
  • lašišą, alyvuoges, pomidoriukus supjaustome ir sujungiame su kiaušiniu
  • įdedame smulkintų krapų, sūrio
  • pagardiname citrinos sultimis ir prieskoniais, išmaišome
  • tortiliją padedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paskirstome gautą masę
Kepta tortilija su lašiša
Kepta tortilija su lašiša
Kepta tortilija su lašiša
  • užklojame kita tortilija, prispaudžiame
  • išplakame kiaušinį ir aptepame tortiliją
  • kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min., kol apskrus.

Skanaus 🙂

Daugiau receptų

Naudoti produktai:

Ciberžolė
Ciberžolė
česnakinia pipirai
Česnakiniai pipirai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų