Rikotos sūrio keksiukai su avietėmis – labai gardūs! Minkšti, sodraus skonio, daug prisirpusių aviečių – tobula.
O kodėl gi rytą nepradėjus nuo keksiukų? Ech juk galima kartais sukurti mažą išimtį, turint laiko? O keksiukai baltyminiai, puikiam ryto startui. Ko ir reikia prie pusryčių stalo, gerų maistingų pusryčių.
Pas mane šiemet labai gausu aviečių, sirpsta, jau ir žiemai šaldau, nes nesuvalgome, o atrodo tik 6 krūmeliai 🙂 Tai kodėl gi ir keksiukų neiškepus? Aišku tiks ir kitos uogos.
Reikės:
250 g. rikotos sūrio
200 ml. avižinių miltų
2 kiaušinių
medaus, aš naudojau tik 1 a.š., tikrai nebūvo saldūs, tad jeigu Jūs valgote saldžiai dėkite daugiau 🙂 o aš nevalgau saldžių kepinių 🙂