Naujas skonis!!! Ar dažnai įsileidžiate jį į savo virtuvę?
Grietinėlė ar kokosų pienas? Aš dazniausiai renkuosi kokosų pieną, man patinka jo subtilus skonis ir kreminė tekstūra. Aš esu už naujus atradimus ir išbandymus visur!
Siūlau Jums išbandyti lašišą su kokosų pienu ir spagečiais. Puikus derinys! Jeigu mėgstate, galite paruoštą lašišą sumaišyti su makaronais, bus labai gardu.
Lašišą troškinau apie 15 – 20 min kartu su kokosų pienu, česnaku ir prieskoniais.
Kokosų pieną renkames iš skardinių ar mažų tetra pakuočių.
Prieskoniams naudojau ciberžolę, raudoną saldžią papriką, rūkytą papriką ir Deloną Sveikuolių mišinį, bei druską.
Pagardinau kietuoju sūriu.
Makaronus viriaus atskirai.
Šis receptas sukurtas 20 dienų sveikai gyvenu iššūkiui (instagrame), kadangi šeštadieniais vyksta blogerių receptų kovos.