Vaflių tortas - vaikystės tortas!
Vaflių tortas, atkeliavo iš vaikystės prisiminimų.. Ar dar atsimenate tuos uogiene perteptus vaflius? Vartant savo vaikystės prisiminimų lapus, sutinku būtent tokį vaizdą.
Nors valgant kilo noras jį pavadinti tinginių tortu, nes realiai nieko gaminti nereikia. Pertepi vaflius norimu įdaru ir turi tortą! Jo išvaizda išties puiki.
Kukurūzų dribsnių pabarstukai atspindi neužilgo šurmuliuojančią Velykų dieną.
Kai gaminau svečiavosi namuose mano miela draugė, kuriai šis tortukas labai patiko. O jeigu svečiai suvalgo ne vieną gabaliuką, manau tai ir yra įvertinimas! Ir aišku pliūpsnis gražių žodžių 🙂
Mano tortuko įdaras, kaip visada iš mums naudingų ingredientų, kurie ne tik sveiki, bet ir puoselėjantys mūsų energiją ir grožį.
Mano tortukas buvo iš plonų vaflių, todėl man skaniau valgyti tik perteptą 🙂 Man patinka traškesys 🙂
Eime gaminti:
Tepiau su 2 skirtingais įdarais, juos maišydama.
Viršų aptepiau riešutų sviestu, apibarsčiau trupintais becukriais kukurūzų dribsniais, bei tirpintu juodu šokoladu su trupučiu pieno.
O sluoksnių įdarai buvo tokie:
- Riešutų sviestas ir bananas griežinėliais
- Avietės ir agavų sirupas (pagal skonį), galite rinktis medų.
Skanių ir jaukių švenčių 🙂