
Jos tobulo, švelnaus skonio, minkštos ir labai skanios Įkvėpimas praskaidrina dieną
Kai niūrią dieną, namuose pasklinda gaivus, kepamų bandelių aromatas, šildantis namus… Jaukumas jaučiams netgi ore..
Bandelės paprastos gamyboje ir kaip visada be pridetinio cukraus
Bėgam kepti
Reikės:
Pakelio varškės (180 gr)
Šviesių speltos miltų 120 gr tešlai + 3 šaukštai
1 kiaušinio
2 šaukštus medaus
3 gr kepimo miltelių
40 gr sviesto
Braškių, mano šaldytos
Gaminam:
Sujungiame pusę pakelio varškės, 1 kiaušinį, 120 gr miltų, kepimo miltelius, 30 gr šalto tarkuoto sviesto ir šaukštą tirpinto medaus.
Formuojame blynelius, ant kurių dedame:
likusią varškę, sumaišyta su šaukštu tirpinto medaus
supjaustytas braškes, sumaišytas su šaukštu medaus
10 gr sviesto, sutriname rankomis su 2 šaukštais miltų ir apibarstome bandeles.
Kepame kol apskrus
