Kopūstienė su vištiena ir pomidorais 👌
🔺Sriubas visada verdu tirštas, kad būtų sotu
🔺 O dabar žiemą kai šalta reiktų valgyti daugiau šilto, skystesnio maisto, šildyti mūsų organizmą iš vidaus 💖 Toks maistas gerina mūsų virškinimą žiemą 👌
🔺
🔺Kopūstienei kaip visada gražią spalvą suteikia ciberžolė 💖, o vienas iš būtiniausių prieskonių kuris ją papildo yra kmynai 👌Beje ciberžolė ir kmynai puikūs virškinimo draugai 😉👌
🔺
🔺Sriubytė labai skani, sodraus skonio 👌
🔺
✔️Reikės
☑️Vištienos blauzdelių be odos!
☑️Svogūno
☑️Česnako
☑️Morkos
☑️Bulvių
☑️Kopūsto
☑️Mažos skardinės savo sultyse kubeliais konservuotų pomidorų
☑️Druskos, pipirų, kmynų, ciberžolės, kajano pipirų, kubelio natūralaus daržovių sultinio, krapų.
✔️Aš virdama mėsą pirmą kartą kai mėsa užverda visada nupilu vandenį ir užvirinu iš naujo.
✔️Mėsą ir daržoves išverdame, pabaigoje supilame pomidorus su sultimis, suberiame prieskonius, mėsą nuimame nuo kauliukų ir supjaustome į sriubą.
🔺
☑️Tikslių ingredientų nerašiau, nes visi verda skirtingus sriubos kiekius, pasireguliuokite pagal savo puodo dydį😉🤗
☑️Skanaus 👌