Aguonų pyragas su obuoliais ir sviestiniu padu – tikras šventinis skanėstas, kurio kvapas ir skonis puikiai dera Šv. Kūčių stalui. Tai ne tik gardus desertas, bet ir simbolis šventės, namų šilumos, šeimos susibūrimo ir tradicijų tęstinumo.
Šis pyragas kupinas aguonų ir obuolių, atneša aromatą ir skonį, metų prisiminimus, bei kartu kuria naujas akimirkas su šeima ir draugais. Jo skonis padaro jį nepakeičiamu šventiniu desertu, kurį mėgsta tie, kurie mėgsta daug aguonų ir keptų obuolių su cinamonu skonį. Aguonų pyragas – tai ne tik gardus desertas, bet ir raginimas sustoti, pasidžiaugti akimirkomis bei leisti šventei puoštis nuostabiais prisiminimais ir šeimos vienybės jausmu.
Sviestinei tešlai reikės (forma 24 cm.):
110 g. sviesto
šaukšto klevų sirupo
220 g. miltų
5 šaukštus vandens
Gaminame:
suberiame miltus
įdedame sviestą (jis turi būti kambario temperatūros)
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai