Blynai su graikišku jogurtu

Graikiško jogurto blynai

Graikiško jogurto blynai  – minkšti, purūs ir labai gardūs. Mūsų savaitgalio tradicija BLYNAI. Dažniausiai kepu tuos pačius iš lietinių tešlos, bet kartais norisi sukrti kitokį skonį.

Šį savaitgalį šaldytuve puikavosi graikiškas jogurtas, tad pagalvojau kodėl gi. Gaminau su avižų miltais, obuoliais ir cinamonu – mmm…

Primenu, kad aš blynus kepu visada be cukraus, valgau tik su uogomis (be cukraus), o Jums ar naudoti cukrų recepte, spręskite patys 🙂

Eime gaminti ir ragauti 🙂

Reikės:

Graikiško jogurto blynai
Graikiško jogurto blynai
Graikiško jogurto blynai

Gaminame:

  • kiaušinius išsukame su žiupsneliu druskos
  • įdedame jogurtą, įpilame pieną ir gerai išmaišome
  • suberiame miltus su kepimo milteliais, cinamoną, išmaišome
  • įpilame aliejų, išmaišome
  • nuo obuolių nuimame žievę, smulkiai įtarkuojame į tešlą, išmaišome

Aš kepiau širdelių blynų elektrinėje keptuvėje, galite kepti ir kaip paprastu mažus blynus.

Skanaus 🙂

Graikiško jogurto blynai

Naudoti produktai:

Ypač tyras alyvuogių aliejus
Ypač tyras alyvuogių aliejus
prieskoniai
Ceilono cinamonas (maltas)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų