Duona be miltų Parašykite komentarą / Autorius Natalija / 23/05/2022 Duona be miltų - kurią gaminau Žurnalui "Žmonės" Duona be miltų – labai gardi! Šią duoną ruošiau žurnalui „Žmonės”. Labai maistinga, energinga. Puikus skaidulų šaltinis! Man ji labai patiko, gaminau ne kartą ir gaminsiu dar. Sėklų duona be miltų 65 gr mėgstamų riešutų 50 gr čia sėklų 50 gr moliūgo sėklų 50 gr saulėgrąžų 50 gr linų sėmenų 100 gr avižinių dribsnių 4 šaukštai alyvuogių aliejaus 3 šaukštai maltų linų sėmenų 2 – 3 a.š. prieskonių preseladas su druska 300 ml vandens Gaminame: Riešutus supjaustome smulkiau Ant skardos sukrečiame sėklas, linų sėmenis, avižinius dribsnius. Apšlakstome šauktu alyvuogių aliejaus, išmaišome. Kepame 10-15 min 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje Iškepus, suberiame į dubenį, įpilame vandenį, aliejų, suberiame maltus linų sėmenis. Išmaišome. Sudedame į formą, kepame 30-40 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus 😊 Kviečiu užsukti ir į Skonio burtų parduotuvę. Parduotuvė