Kepta ešerio filė

Kepta ešerio filė su traškia plūtele

Kepta ešerio filė su traškia plūtele – skani idėja pietums arba vakarienei. Žuvis sultinga ir skani. 

Žuvį pirkau turgelyje sauso šaldymo, atsilaidino ir neištižo, tikrai tvirta ir skani. Skonis labai patiko.

Ešerį kepiau kukūruzų miltuose su mocarellos sūrio, pavyko tikrai gardžiai.

Reikės:

kepta ešerio filė
kepta ešerio filė
kepta ešerio filė

Gaminame:

  • žuvį iš vienos pusės apibarstome žuvies prieskoniais, iš kitos ciberžole – ištriname
  • į miltus suberiame sūrį, smulkintus krapus – išmaišome
  • kiaušinį išsukame
  • žuvį apvoliojame kiaušinyje, tuomet miltų mišinyje
  • keptuvėje pašildome aliejų ir kepame iš abiejų pusių

Skanaus 🙂

Daugiau receptų

Naudoti produktai

Ypač tyras alyvuogių aliejus
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Ciberžolė
Ciberžolė
Prieskoniai žuviai
Prieskoniai žuviai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų