
Kepta ešerio filė su traškia plūtele
Kepta ešerio filė su traškia plūtele – skani idėja pietums arba vakarienei. Žuvis sultinga ir skani.
Žuvį pirkau turgelyje sauso šaldymo, atsilaidino ir neištižo, tikrai tvirta ir skani. Skonis labai patiko.
Ešerį kepiau kukūruzų miltuose su mocarellos sūrio, pavyko tikrai gardžiai.
Reikės:
- ešerio filės
- kiaušinio
- kukurūzų miltų
- krapų
- prieskonių: žuviai ir ciberžolės
- tarkuoto mocarellos sūrio
- aliejaus kepimui



Gaminame:
- žuvį iš vienos pusės apibarstome žuvies prieskoniais, iš kitos ciberžole – ištriname
- į miltus suberiame sūrį, smulkintus krapus – išmaišome
- kiaušinį išsukame
- žuvį apvoliojame kiaušinyje, tuomet miltų mišinyje
- keptuvėje pašildome aliejų ir kepame iš abiejų pusių
Skanaus 🙂