
Kepti vištienos sparnelių petukai su balzaminiu kremu
Kepti vištienos sparnelių petukai su balzaminiu kremu – suteikia ypatingą sultingumą ir skonį. Patiekalas gali būti patiekiamas kaip užkandis arba pagrindinis patiekalas.
Vištienos sparnelių petukai, man skaniausia vištienos dalis, o kepti su skaniu balzaminiu kremu, dar sultingesni.
Reikės:
- 500 g. vištiesnos sparnelių pietelių
- 2 šaukštai balzaminio kremo su granatais
- 2 a.š. prieskonių Mozzarella Tomato
- šaukšto alyvuogių aliejaus
- pusės citrinos sulčių


Gaminame:
- į dubenį įpilame balzaminį kremą, aliejų, citrinos sultis, suberiame prieskonius – išmaišome
- sudedame vištienos sparnelių petukus, gerai įtriname, palaukiame 30 min.
- kepame 200 laipsnių orkaitėje 20 min.
Skanaus 🙂