
Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu
Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu – šiltas, kvapnus oras lėtai keliauja pro atvirą virtuvės langą, o ant stalo šviežiai pagamintas upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu, primenantis visus rudens švelnumus ir skonius. Šis subtilus, tačiau kvapnus upėtako ir apelsininio traškaus moliūgo derinys atvers Jūsų skonio receptorius naujiems unikaliems patiekalams.
Reikės:
- upėtakio filės
- sviestinio moliūgo
- sultingo apelsino
- aliejaus
- prieskonių Mozzarella Tomato ir Jūros gėrybių prieskonių
- česnako galvutės



Gaminame:
- kepimo formą ištepame aliejumi
- suberiame mažais kūbeliais pjaustytą moliūgą
- apšlakstome apelsino siltimis
- apibarstome Mozarella Tomato prieskoniais
- ant viršaus uždedame upėtakio filę, apibarstome prieskoniais jūros gėrybėms ir uždedame griežinėlius apelsino
- įdedame česnako galvutę, iškepus valgysime kartu
- kepame apie 15-20 min 200 laipsnių orkaitėje
Skanaus 🙂