Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu – šiltas, kvapnus oras lėtai keliauja pro atvirą virtuvės langą, o ant stalo šviežiai pagamintas upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu, primenantis visus rudens švelnumus ir skonius. Šis subtilus, tačiau kvapnus upėtako ir apelsininio traškaus moliūgo derinys atvers Jūsų skonio receptorius naujiems unikaliems patiekalams. 

Reikės:

Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu
Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu
Upėtakis su traškiu apelsininiu moliūgu

Gaminame:

  • kepimo formą ištepame aliejumi
  • suberiame mažais kūbeliais pjaustytą moliūgą
  • apšlakstome apelsino siltimis
  • apibarstome Mozarella Tomato prieskoniais
  • ant viršaus uždedame upėtakio filę, apibarstome prieskoniais jūros gėrybėms ir uždedame griežinėlius apelsino
  • įdedame česnako galvutę, iškepus valgysime kartu
  • kepame apie 15-20 min 200 laipsnių orkaitėje

Skanaus 🙂

Daugiau receptų

 

Naudoti produktai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų