Upėtakis grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais – skani idėja pietums. Pietūs ne tik suteikia reikiamos energijos likusiai dienai, bet ir yra puiki galimybė atsipalaiduoti bei mėgautis maistu.

Skanūs ir subalansuoti pietūs gali būti puiki proga praleisti laiką su šeima ar draugais. O šiam receptui pasiruošti daug laiko nereikia. Kad mityba būtų subalansuota išsivirkite kruopų ir pasiruoškite sezoninių salotų.

Reikės:

  • apie 10 upėtakio filės gabaliukų
  • saujos špinatų
  • 250 ml. 12% grietinėlės
  • 5 saulėje džiovintų pomidorų
  • pusės šaukšto speltos miltų
  • Jūros gėrybių prieskonių
  • krapų
  • aliejaus kepimui

 

Upėtakis grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Upėtakis grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Gaminame:

  • upėtakį apkepame iš abiejų pusių
  • suberiame špinatus ir susmulkintus saulėje džiovintus pomidorus – kelias minutes pakepame
  • supilame grietinėlę
  • pagardiname prieskoniais
  • suberiame miltus ir gerai išmaišome, žuvį galime kiek patrinti mentele
  • pakepame dar porą minučių
  • pagardiname krapais

Skanaus 😉

Daugiau receptų

Upėtakis grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Naudoti prieskoniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top