Vakar netikėtai atėjusi mintis įnešė puikią vakarienę. Puiki, sodraus skonio sriuba! Be mėsos!
Aš esu mėgėja trintų sriubų. O ši puikiai tiks Jūsų vakarienės stalui.
Augaliniai baltymai iš avinžirnių.
Angliavandeniai tik iš daržovių.
Jeigu nevengiate vakare riebalų, pasigardinkite keptomis saulėgrąžomis. O jeigu valgote pieno produktus – kietasis sūris čia ras savo puikią vietą!
✔️Orkaitėje apkepame
🔸Cukiniją
🔸Moliūgą
🔸Svogūną
🔸Česnaką
🔸Morkas
🔸Pomidorus (odelę truputi prapjauname)
➡️Daržovėms iškepus, nulupame nuo pomidorų odelę ir visas daržoves sudedame į puodą.
✔️Įdedame konservuotų avinžirnių ir savo sultyse konservuotų pomidorų
✔️Viską sutriname blenderiu
✔️Praskiedžiame iki norimos tirštumo konsistencijos daržovių sultiniu (galima naudoti vandenį ir daržovių sultinio kūbelį)
✔️Dar kelias minutes viską paverdame ir sutriname dar kartą blenderiu.
➡️Prieskoniams naudojau
🔸Himalajų druską
🔸Pipirus
🔸Rūkytą papriką
🔸Saldžiąją papriką
🔸Ciberžolę