Apelsininis bananų pyragas – kvepia namų jaukumu, šiluma ir užburia savo kvapu.
Pintinėje prinokę bananai, tyliai glaudžiasi ir laukia savo momento. O kur geriausiai panaudoti tokius bananus, aišku į kepinius. Ir nėra ko čia daug išradinėti, nes bananų pyragus kepa dažna šeimininkė. Prisijungiu į jų gretas ir kepu savąją su apelsino sultimis. Apelsinas buvo sodrus, sultingas. Galima dar įtarkuoti jo žievelės, labiau išreikštam skoniui, kaip sakoma mano idėja – Jūsų realizacija.
Ir man svarbu, jeigu gaminsite būtina pasidalinkite @skonio_burtai
Reikės (Apelsininis bananų pyragas):
2 prinokusių bananų
2 kiaušinių
1 a.š. kepimo miltelių
pusės apelsino sulčių, galima papildomai ir žievelės įtarkuoti, gerai nuplovus apelsiną
2 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šaukšto riešutų sviesto
80 g. avižinių miltų
40 g. kukurūzų miltų
Gaminame (Apelsininis bananų pyragas):
bananus išspaudžiam šakute
įmušame kiaušinius, išmaišome
įpilame klevų sirupą, aliejų ir išspaudžiame apelsinų sultis, išmaišome
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai