Apelsininis bananų pyragas

Apelsininis bananų pyragas

Apelsininis bananų pyragas

Apelsininis bananų pyragas – kvepia namų jaukumu, šiluma ir užburia savo kvapu.

Pintinėje prinokę bananai, tyliai glaudžiasi ir laukia savo momento. O kur geriausiai panaudoti tokius bananus, aišku į kepinius. Ir nėra ko čia daug išradinėti, nes bananų pyragus kepa dažna šeimininkė. Prisijungiu į jų gretas ir kepu savąją su apelsino sultimis. Apelsinas buvo sodrus, sultingas. Galima dar įtarkuoti jo žievelės, labiau išreikštam skoniui, kaip sakoma mano idėja – Jūsų realizacija.

Ir man svarbu, jeigu gaminsite būtina pasidalinkite @skonio_burtai

Reikės (Apelsininis bananų pyragas):

  • 2 prinokusių bananų
  • 2 kiaušinių
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • pusės apelsino sulčių, galima papildomai ir žievelės įtarkuoti, gerai nuplovus apelsiną
  • 2 šaukštai klevų sirupo
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šaukšto riešutų sviesto
  • 80 g. avižinių miltų
  • 40 g. kukurūzų miltų
Apelsininis bananų pyragas
Apelsininis bananų pyragas
Apelsininis bananų pyragas

Gaminame (Apelsininis bananų pyragas):

  • bananus išspaudžiam šakute
  • įmušame kiaušinius, išmaišome
  • įpilame klevų sirupą, aliejų ir išspaudžiame apelsinų sultis, išmaišome
  • įberiame miltus, kepimo miltelius – išmaišome
  • kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Skanaus 🙂

Daugiau receptų

Apelsininis bananų pyragas

Rekomenduoju:

BalanceOil+ Žuvies taukai Zinzino
Žuvies taukai
Zinzino Viva+ tavo ramybei
Viva+ tavo ramybei
Maistinių skaidulų mišinys ZinoBiotic+
Skaidulos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų