Avižiniai rutuliukai

Mes galime patys sukurti įvairių alternatyvų saldumynams, reikia tik daugiau improvizacijos ir noro kurti.

Gavau pakvietimą su savo idėjomis prisijungti prie iššūkio 20 dienų gyvenu sveikai. Man pačiai tai nėra didelis iššūkis, nes mano gyvenimas paremtas sveiku požiūriu į jį. Tikiuosi, kad daug iššūkio dalyvių pamils jį ir atras naujus skonius virtuvėjė.

Kad tai įgyvendinti būtų paprasčiau, nauja idėja: avižiniai burbuliukai. Gavosi tikrai minkšti, drėgni ir skanūs. Pagyrų sulaukiau į valias.

Reikės:

  • 200 gr avižinių dribsnių
  • 180 gr riešutų sviesto
  • 70 gr agavų sirupo
  • 2 prinokusių bananų
  • pilną saują sėklų ir džiovintų uogų mišinio, manasis iš maximos. Ten atsirado labai gardus mišinys su goji uogomis.

Gaminame:

  • Avižinius dribsnius sutriname
  • Bananus sutriname
  • Visus ingredientus sujungiame kartu ir leidžiame apie 20 min pastovėti
  • Formuojame burbuliukus

Apvoliojimui naudojau:

  • Sezamo sėklas
  • Šaltalankių miltelius
  • Obuolių miltelius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top