Gaivios salotos

Gaivios salotos prie pietų stalo. Kiekvienam rimtam patiekalui puikiai tinka gaiva.

Gaivios salotos prie pietų stalo. Gaivios šviežių kopūstų salotos atgaivina bet kokį patiekalą. Salotos labai gardžios, visi ingredientai puikiai susikomponavę. 

Vasarą dažnai norisi gaivos, o tokios salotos spinduliuoja ja. Salotas galima valgyti tiek garnyre prie mėsos ar žuvies, taip pat puikiai tiks lengvai vakarienei.

Salotose sutinkame obuolį, kuris puikiai papildo kiekevienas salotas. Beje ar bandėte su mėsa garnyrui valgyti obuolį? Jis puikiai tinka!

Eime gaminti, reikės:

  • pusės nedidelio kopūsto
  • morkos
  • 1-5 skiltelių česnako (kuo daugiau, tuo aštriau)
  • agurko
  • obuolio
  • krapų
  • 1 šaukšto medaus
  • 1 šaukšto ryžių ar obuolių acto
  • pusės citrinos sulčių
  • 1 šaukštas aliejaus
  • 1 a.š. česnakinių pipirų Česnakiniai pipirai

Gaminame:

  • daržoves supjaustome
  • pagardiname krapais, pipirais su druska, citrinos sultimis, actu, medumi, aliejumi
  • leidžiame bent valandą pastovėti

Skanaus 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų