Baklažanų pica – nerealiai skani, sultinga! Puiki idėja lengvai vakarienei. Baklažanų fanai tikrai įvertins.
Kai matote sodriai spalvotas daržoves ir vaisius, galite būti tikri dėl vieno dalyko: gamta suteikė šias spalvas, kad apsaugotų nuo tam tikro aplinkos poveikio, paprastai nuo intensyvių saulės spindulių, kurie, jeigu nebus sulaikomi, gali sukelti pažeidimą laisvaisiais radikalais. Visi jie turi galingą rinkinį fitochemikalų, kurie ne tik apsaugo augalą nuo aplinkos poveikio, tačiau atlieka tą patį darbą ir ląstelėse, kaip ir DNR žmogaus organizme. Žinoma, ne išimtis yra ir sodriai purpurinis pigmentas baklažanų žievelėje.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai