Kepta lydeka šventiniam stalui – skani, sultinga. Visai nertrukus visi susėsime prie bendro Šv. Kūčių stalo su savo šeima ir šiai dienai kaip pagrindinį patiekalą tikrai galime išsikepti lydeką.
Lengvas paruošimas, o skonis tikrai puikus.
Istorija tokia, kad atnešė man neseniai sužvejotą žuvį ir sakė, pagalvojau kad tavo sekėjai dabar labai norės lydekos recepto, juk ne tik Kūčios netrukus, bet ir lydekų metas. Tai tas progas sudėjus ir pildant pageidavmus, kepiaus žuvį.:)
Reikės:
lydekos (mano sužvejota kažkuriam Lietuvos kampelyje)
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai