Keptas upėtakis su pomidorais ir pesto

Keptas upėtakis su pomidorais ir pesto

Keptas upėtakis su pomidorais ir pesto – labai skani pietų idėja. Skoniai puikiai dera tarpusavyje, tad gaminkite ir kvieskite šeimyną prie stalo!

Upėtakio esmė neperkepti, tuomet žuvis bus kvapni ir sultinka.

Tinka ir lašiša.

Kiekius reguliuokite pagal valgytojų skaičių.

Reikės: 

  • upėtakio filės
  • didesnio pomidoro
  • 3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
  • 1 a.š. pesto
  • prieskonių žuviai
Keptas upėtakis su pomidorais ir pesto

Gaminame:

  • upėtakį supjaustome gabaliukais
  • žuvį sudedame į kepimo formą
  • apibarstome prieskoniais
  • pomidorus supjaustome gabaliukais, įdedame sūrį, pesto ir išmaišome
  • sudedame pomidorus ant žuvies
  • kepame 200 laipsnių orkaitėje 10-15 min.

Skanaus 🙂

Daugiau sveikos mitybos receptų

Prieskoniai žuviai
Naudoti prieskoniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų