Mano augalinės mitybos pažinimo ir paieškos kelias atrado labai daug naujų skonių ir duetų. Savo atradimais dalinuosi su Jumis čia ir instagramo istorijose. Be galo smagu sulaukti iš Jūsų žinučių kaip Jums patinka eiti šiuo pažinimo keliu drauge, bei Jūsų žinučių su vis daugiau augalinės kilmės produktų atsiradimu Jūsų mityboje, sekant mane, be galo paglosto mano širdį. Abipusis kontaktas skatina ir stimuliuoja.
Šį sykį papasakosiu istoriją apie šios pomidorų užtepėlės atsiradimu mano virtuvėje. Sykį parduotuvėje aptikau labai skanią pomidorų užtepėlę, jos kaina virš 2 eurų, lyginant su gyvulinės kilmės užtepėlėmis kaina ženkliai didesnė. Aš paskaičius sudėtį sugalvojau pabandyti pasiruošti ją pati. Žinokite man pavyko! Ši užtepėlė puiki, kas ragavo, visiems labai patiko.
Aš valgiau ją su duona, kaip sumuštinį, tačiau jau dabar mintyse įsivaizduoju kaip ji puikiai įsilietų į troškinius, bei taptų puikiu duetu su užkandžiais filmo vakarui.
✔️Reikės
🔸2-3 pimidorai
🔸1 morka
🔸2-3 šaukštai pomidorų pastos
🔸Skiltelės česnako
🔸Sezamo sėklų
🔸Kepintų saulėgrąžų
🔸Šaukšto ryžių miltų 🔸Bazilikų, druskos, pipirų, rūkytos paprikos, saldžios paprikos, ciberžolės.
✔️Gaminam: pomidorų odelę įpjaunam ir užpilame verdančiu vandeniu, taip nuo jų odelė lengvai nusilpus.
👉Pomidorus supjaustome, morką smulkiai sutarkuojame, česnaką (nebūtinai) įspaudžiame, viską troškiname. Daržovėms suminkštėjus įdedame pomidorų pastos, sėklas, miltus ir prieskonius. Truputį palaukiame ir išjungiame.
💛Skanaus ❤️