Ryžių košė su kokosų pienu

O gal rytojaus pusryčiams pabandome išsivirti skanią ryžių košę kitame amplua?
Aš labai mėgstu eksperimentuoti su kruopomis, jos man universalios, gamtos dovanotas gėris ❤️
Šioje košėje susipina gamtos dovanotas saldumas ir mūsų virtuvės burtai 💚 Jūs tik pažiūrėkite kiek gamta dovanoja mums skanių alternatyvų, kurioms neįmanoma atsispirti 💛
Kalbant apie džiovintas figas, kurios yra šio saldėsio sudėtinė dalis, būtinai jas mirkykite. Tik išmirkytos figos atskleis savo skonį😍

✔️Reikės
🔸Ryžių, idealiausiai būtų jei pasirinktumėte ruduosius, nes baltų reikia visai atsisakyti.. Nors ir aš čia naudojau basmati ryžius 🙈
🔸Kokosų pieno
🔸Kepintų anakardžio riešutų
🔸Mirkytų figų
👉Ryžius išverdame su trupučiu druskos, baigus virti supilame kokosų pieną. Košė turi būti tiršta. Supjaustome figas ir riešutus ir išmaišome.
Skanaus 🌺

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top