
Salotos su halumi sūriu (Hallomi)
Salotos su halumi sūriu – gaivios, ryškios, bundančio pavasario. Salotos, kuriose susilieja skoniai, aromatai. Saldumas, lengvas kartumas ir sūrumas. Puikūs deriniai.
Man salotos, tai lengvas spalvų ir skonių eksperimentas, kuris dažnai virsta gražiu kūriniu.
Sūris Halumi (Hallomi) puikiai tinka salotoms, jis puikiai apkepa ir suteikia savo natą.
Rukola su savo lengvu kartumu, paskęsta saldžių vynuogių ir braškių patale.
O pabaigos cinkeliu dažnai tampa tobulas balzaminis kremas.
Reikės:
- rukolos
- žalių besėklių vynuogių
- braškių
- mažų pomidoriukų
- moliūgo sėklų
- Halumi sūrio
- prieskonių Mediterranean vegiie mix
- alyvuogių aliejaus
- balzaminio kremo


Gaminame:
- ant lėkštės sudedame rukolą, pjaustytus pomidorius, vynuoges ir braškes
- sūrį supjaustome riekelėmis, apkepame iš abiejų pusių keptuvėje
- sudedame sūrį į lėkštę, apibarstome moliūgo sėklomis ir prieskoniais
- apšlakstome alyvuogių aliejumi ir balzaminiu kremu
Skanių atradimų 🙂