Cukinijų blynai pusryčiams Parašykite komentarą / Autorius Natalija / 09/08/2022 Cukinijų blynai pusryčiams - skanu, maistinga ir sveika! Cukinijų blynai pusryčiams – puikus lėto ryto pasirinkimas. Sveika, maistinga ir labai skanu. Dabar cukinijų sezonas todėl daug šeimininkių suka galvą, ką gi pagaminti iš jų. Cukinijų blynai pas daugelį puikuojasi pirmoje vietoje. Aš mėgstu tiek saldžius, tiek nesaldžius cukinijų blynus. Mes nuo vaikystės kepdavome blynus su cukinijomis, jos mums atstodavo obuolius. Į blynus aš nededu saldiklių, valgome su uogomis, galima pasigardinti medumi ar uogiene. Eime gaminti 🙂 Reikės: naudojau pusę cukinijos (mano cukinija buvo apie 2 kg). Galite naudoti ir mažiau. 2 kiaušiniai žiupsnelis druskos a.š. kepimo miltelių puodelio kefyro pusės puodelio kukurūzų miltų pusės puodelio šviesių speltos miltų šaukšto alyvuogių aliejaus į tešlą Gaminame: cukiniją nulupame, išvalome, sutarkuojame su smulkesne tarka kiaušinius išsukame įpilame kefyro, išmaišome išspaudžiame cukinijų sultis su ranką, minkštimą sudedame į tešlą suberiame druską, kepimo miltelius, miltus, įpilame aliejų ir gerai išmaišome kepame Skanių atradimų 🙂 Daugiau sveikos mitybos receptų