Kepta lašiša ciberžolės marinate

Kepta lašiša su ciberžolės marinatu

Kepta lašiša su ciberžolės marinatu – sultinga, su savo skania ir spalvinga nata. Taip paruošta lašiša puikiai tiks ir šventiniam stalui.

Visiems valgytojams labai patiko, nors kaip sakoma šiai žuviai nieko daug ir nereikia, bet gerai atrinkti prieskoniai kiekvieną patiekalą sugeba padaryti stebuklingu. 

O ciberžolė? Ji turėtų būti dažniau naudojama mūsų virtuvėje. Ji ne tik patiekalams suteikia ryškią geltoną spalvą, bet tai pat ciberžolė stiprus antioksidantas, todėl savyje turi savybių mažinančių uždegiminius procesus organizme, o taip pat lėtina senėjimo požymius.

Reikės:

Kepta lašiša su ciberžlės marinatu
Kepta lašiša su ciberžlės marinatu

Gaminame:

  • česnaką sutarkuojame smulkiai 
  • apelsino sultis išspaudžiame
  • sudedama po a.š. ciberžlės ir 2 a.š. žuvies prieskonių
  • įdedame medaus
  • įpilame aliejaus ir viską gerai išmaišome
  • marinatu ištepame žuvį iš abiejų pusių
  • palaikome marinate bent 15 mn. ir kepame 200 laispnių orkaitėje apie 15-20 min.

Skanaus 🙂

Daugiau sveikos mitybos receptų

Kepta lašiša ciberžolės marinate

Naudoti produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų