NEMOKAMAS SIUNTIMAS LIETUVOJE perkant už 50 € ir daugiau.

Keptas upėtakis

Keptas upėtakis

Keptas upėtakis - greiti ir skanūs pietūs ar vakarienė.

Keptas upėtakis – labai gardus ir sultingas. Mėgstu keptą žuvį, toks jos paruošimas tikrai lengvas ir greitas. Aš kepiau Kamado Bono kepsninėje, bet tikrai puikia iškeps orkaitėje arba šašlykinėje ant grotelių.

Aš už natūralų skonį, todėl tiek mėsą, tiek žuvį mėgstu marinuoti su prieskoniais, be padažų. Manau gerai parinkti prieskoniai atskleidžia tikrą skonį.

Šį sykį pirkau visą upėtakį, kurį supjausčiau į kepsniukus.

Marinavimui naudojau:

Kepant žuvį svarbiausia jos neperkepti, kad išliktų sultinga. Tokiems gabaliukams užtenka 10-15 min. 

Orkaitėje kepkite 200 laipsnių temperatūrje.

Skanių atradimų.

Daugiau receptų

Populiariausi produktai

Apie mane

skonio burtai, receptai, sveikos mitybos patarimai

Sveiki! 🌿

Aš esu Natalija – sveiki atvykę į mano tinklaraštį apie sveiką gyvenseną ir subalansuotos mitybos receptus! Čia dalinuosi paprastais, skaniais ir sveikais receptais, kurie tiks tiek kasdieniams patiekalams, tiek ypatingoms progoms.

Mano tikslas? Įkvėpti jus gyventi sveikiau, maitintis ne tik gardžiai, bet ir subalansuotai. Kartu atraskime naujus skonius, gerą savijautą ir džiaugsmą sveiko gyvenimo būdo kelionėje.

🌱 Prisijunkite – kurkime sveikus įpročius kartu! 💚

Sekite mane socialiniuose tinkluose