Sumuštiniai su krienais

Sumuštinai su krienais - aštriai gardus skonis.

Sumuštiniai su krienais – man labai patinka! Krienai man tobulas pagardas, su savo vitaminais sudėtyje. Jeigu turite galimybę valgyti naminius krienus, tuomet išvis tobula! Ouu jau tie mažučiai tikrai degina 🙂

Mėsa, kaip su ja? Aš mėgstu išsikepti mėsą kepimo rankovėje, ar folijoje ir tuomet dėlioti sumuštinius.

  • Mėsą marinuoju su prieskoniais ir svogūnais kelias dienas, kartais pagardinu grūdėtomis garstyčiomis ir medumi. Prieskonius renkuosi iš savo parduotuvės, joje platus prieskonių pasirinkimas jūsų tobulai mėsai. Man labai patinka žolelių prieskoniai, jie suteikia kvapnų ir gardų skonį. Prieskonių nuoroda
  • Po kelių dienų marinavimo kepu rankovėje apie 1 val. ar 1,5 val. 200 laipsnių orkaitėje – priklauso nuo mėsos gabaliuko dydžio.
  • Puiki alternatyva dešroms!!!

Formuojame sumuštinius:

  • duona
  • sviestas
  • mėsa
  • krienai
  • rauginti agurkai – raugintus produktus vartoti reikia, nes tai gerųjų bakterijų, fermentų ir skaidulų šaltinis. O raugintas agurkėlis man labai patinka.

Sumuštinis tikrai sotus ir labai naudingas. Gyventi skaniai ir sveikai galime karu!

Receptai

Parduotuvė

 

Sumuštinai su krienais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų