
Troškinti kepsniai su obuoliais ir daržovėmis – šiltas, skanus rudeniškas patiekalas
Troškinti kepsniai su obuoliais ir daržovėmis – skanus, lengvai pagaminamas šeimos virtuvės receptas.
Rudeniškų daržovių kombinacijoje, pagardinti surinktais obuoliais – skanu labai. Troškinti smulkiai sutrintuose pomidoruose, minkšti ir kvapnūs.
Karbonadus marinavau su prieskoniais Prieskonių Mediterranean vegiie mix ir Pesto a la Calabrese
Puiki idėja šeimos pietums, eime gaminti.
Reikės:
be tikslių proporcijų, rinkitės savo norimus kiekius
- marinuotų karbonadų
- obuolių
- moliūgo
- cukinijos
- svogūno
- česnako
- paprikos
- smulkiai trintų pomidorų, aš Lidle pirkau tetrą paką XXL
- prieskonių Prieskonių Mediterranean vegiie mix ir Pesto a la Calabrese
- himalajų druskos



Gaminame:
- nuo obuolių nulupame žievelę, supjaustome griežinėliais
- obuolių griežinėlius sudedame į karbonadus ir susukame
- nuvalome moliūgą, cukiniją, česnaką, svogūną, papriką – supjaustome
- ant keptuvės lengvai apkepiname daržoves, užpilame pomidorais, pagardiname prieskoniais
- į troškinimo indą sudedame karbonadų suktinukus, ant viršaus daržoves, jeigu trūksta įpilame dar trintų pomidorų, turi apsempti
- uždengiame dangčiu
- troškiname apie valandą 180 laipsnių orkaitėje
Skanaus 🙂


