Avižiniai blynai su bananu ir uogomis - puikiam ryto startui!
Avižiniai blynai, ilgai sukosi ši mintis galvoje. Pasiilgau jų. Visai neseniai gaminau keptą avižinę košę, kuri sulaukė tiek teigiamų atsiliepimų ir Jūsų bandymų. Mano širdelė džiaugiasi. Šios košės motyvais, šį kartą gaminau avižinius blynus. Kokie jie gavosi nuostabūs.
Blyneliai gražiai ir skaniai apskrudo, tie traškūs blynelių apvadai..mmm..
Tirpstančios, keptos uogos.. Negaliu kaip man patinka..
Kepto banano su cinamonu derinys, taip tinka mano skonio receptoriams..
O avižos? Juk jos vienos iš top kruopų pusryčių sveikos mitybos piramidėje.
Reikės:
1 banano
1 kiaušinio
a.š. cinamono
50 ml. avižų pieno
50 gr. smulkių avižinių dribsnių
1 šaukštas kvietinių miltų
uogų (pas mane šilauogės)
Gaminame:
Bananą sutriname šakute
Įmušame kiaušinį
Įberiame cinamoną – išmaišome
Supilame avižų pieną
Avižas sumaišome su miltais – suberiame ir gerai išmaišome
Įberiame uogas – išmaišome
Kepame ant įkaitintos, aliejumi išteptos keptuvės, kol apskrus iš abiejų pusių.
Valgome vienus arba su jogutu, grietine ar uogomis.
O energingam rytui prie blynų puikiai tiks puodelis kvapnios, natūralios arbatos. Išsirinkite savo skonį. Arbatos
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai