Bandelės su obuoliais

Bandelės su obuoliais ir cinamonu - skani nepabostanti klasika.

Sloksniuotos bemielės tešlos bandelės su obuoliais – gardžios, skanios ir traškios. Keptos su medumi, todėl tokios apskrudusios ir traškios.

Rytą kai svečiavosi mama kepiau jai ir vaikams. Mano mamytė labai mėgsta miltinius gaminius, o kokie vaikai nemėgsta bandelių :)? Maniškės aišku be cukraus, vietoje jo rinkausi medų.

Visoms panoms labai patiko bandelės, sakė labai skanios. O paruošti juk taip paprasta. Pasilepinti kartais tikrai galima.

REIKĖS:

  • bemielės sloksniuotos šaldytos tešlos
  • obuolių
  • skysto medaus
  • cinamono
  • kiaušinio
  • sviesto

GAMINAME:

  • sloksniuotos tešlos pakelį padalinam per pusę, nes reikės tešlos apkloti bandeles
  • tešlą ant kurios dėsime įdarą aptepame sviestu
  • supjaustome lakštą mūsų bandelėms
  • įdarui: nulupame obuolius, juos supjaustome, įpilame medų, suberiame cinamoną – išmaišome
  • įdarą dedame ant supjaustytos tešlos gabalėlių
  • likusios tešlos gabaliukus truputį iškočiojame (nes užklotas turi būti didesnis), supjaustome pagal mūsų bandeles ir prapjauname skylutes
  • užklojame bandeles ir su šakute prispaudžiame šonus
  • kiaušinį suplakame, įpilame medaus, įberiame cinamono – išmaišome
  • aptepame gerai bandeles
  • kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus ryto 🙂

 

Daugiau receptų

Parduotuvė

 

Bandelės su obuoliais
Bandelės su obuoliais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top