Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis

Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis

Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis

Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis –  yra gausus baltymų, skaidulų, gerųjų riebalų ir angliavandenių, mineralų ir vitaminų, pagaminti lengva. Subalansuoti pietūs aprūpina jūsų organizmą maistinėmis medžiagomis, suteikia energijos, kurios jam reikia visą dieną aktyviai veikti. Angliavandeniai yra energijos šaltinis, o baltymai padeda jaustis sotiems. Ir visa tai iš augalinio maisto.

Ingredientai:

  • 1 puodelis bolivinės balandos
  • 4 puodeliai vandens
  • 1 puodelis rudųjų lęšių
  • 1 svogūnas, supjaustytas skiltelėmis
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukšteliai daržovių prieskonių
  • 1/2 puodelio kepintų saulėgrąžų
  • 1 saldi bulvė, supjaustyta kubeliais
  • 2 puodeliai sviestinio moliūgo, supjaustyto kubeliais
  • 1 raudonoji paprika, supjaustyta šiaudeliais
  • 1 geltonoji paprika, supjaustyta šiaudeliais
  • 1 žalia paprika, supjaustyta šiaudeliais
  • 2 šaukštai pesto
  • 1/4 puodelio lukštentų kanapių sėklų
  • 1/4 puodelio sezamo sėklų
  • Moliūgų sėklos apibarstymui
Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis
Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis
Subalansuoti augaliniai pietūs: bolivinė balanda su keptomis daržovėmis

Paruošimas:

  1. Paruoškite bolivinę balandą ir lęšius: nuplaukite bolivinę balandą ir lęšius. Puode užvirinkite vandenį su 1/2 šaukštelio druskos. Suberkite bolivinę balandą ir lęšius, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių arba kol suminkštės. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 minutes. Įberkite prieskonius, kepintas saulėgrąžas ir išmaišykite.
  2. Paruoškite daržoves: orkaitę įkaitinkite iki 200°C. Kepimo skardoje sumaišykite saldžią bulvę, moliūgą, svogūnus, paprikas. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite folija ir kepkite 30 minučių.
  3. Sujunkite viską: nuimkite daržoves nuo ugnies ir nuimkite foliją. Įmaišykite pesto, kanapių sėklas ir sezamo sėklas. 
  4. Patiekite: patiekite bolivinės balandos ir lęšių mišinį su keptomis daržovėmis. Apibarstykite moliūgų sėklomis.

Skanaus 🙂

Mitybos papildymui:

BalanceOil+ AquaX Rinkinys
Omega 3 su polifenolių aliejumi
Maistinių skaidulų mišinys ZinoBiotic+
Maistinių skaidulų mišinys
Xtend Imunitetui stiprinti
Vitaminai, minaralai, 1–3, 1-6 beta gliukanai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Į viršų