Salotos su vištiena ir vynuogėmis

Salotos su vištiena ir vynuogėmis

Salotos su vištiena ir vynuogėmis – tiek šventiniam stalui, tiek kasdienybėje. Labai geras būdas išnaudoti vakar keptą vištieną. 

Salotos labai gaivios ir skanios. Vynuoges galite keisti mangais ar persimonais. Vaisius rinkimės saldesnius.

Aš naudojau graikinus riešutus, galite keisti anakardžiais. 

Dieną prieš kepiau vištą, kaip taisyklė jos visada lieka, tad salotos puiki jos realizacija.

Reikės:

  • aizbergo salotų
  • kepintų graikinių riešutų
  • 2 saujų vynuogių
  • 1 keptos ar virtos vištienos krūtinėlės
  • pusės pakelio fetos sūrio
  • pusės apelsino sulčių
  • alyuogių aliejaus, mano su polifenoliais
  • prieskonių Pesto a la Calabrese

 

salotos su vyštiena ir vynuogėmis
salotos su vyštiena ir vynuogėmis

Gaminame:

  • saolotas suplėšome rankomis
  • vištieną supjaustome smulkiau
  • vynuoges supjaustome pusiau
  • riešutus pasmulkiname
  • sudedame šiuos ingredientus kartu, pagardiname prieskoniais, aliejumi ir apelsino sultimis – išmaišome
  • supjaustome fetą kubeliais, sudedame ant salotų

Skanaus 🙂

Daugiau produktų

Prieskoniai Pesto A La Calabrese
Naudoti prieskoniai
ypač tyras alyvuogių aliejus
Naudotas aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top